Takbelysning

Rätt belysning till rätt rum

Med snygg takbelysning kan du sätta tonen för hela rummet och ge det karaktär. Gör ditt badrum modernt och praktiskt med smidig trådlös takbelysning. Och varför inte ha effektiv LED-takbelysning eller spottar på skenor i köket? Vare sig du letar efter takbelysning till ditt badrum, sovrum, uterum eller någon annanstans så är det inte bara ljus du väljer, utan också stil. Vad för takbelysning du än behöver så kan du hitta något som passar just dig på Ljusihem.

Inred med takbelysning

En lampa är så mycket mer än bara praktisk eller funktionell. Takbelysningen är en central del i inredningen, oavsett om du vill att lägenheten ska kännas modern eller elegant. Unik takbelysning gör att ditt hem står ut i mängden, hela vägen från lampan i hallen till takbelysningen i vardagsrummet.

Sätt tonen med ljus

Precis som väggarnas färg så är ljuset i ett rum det första man ser, och det väcker vissa känslor. Takbelysning med kvalitet kan göra stor skillnad i vardagen, och vare sig det är ett hemmakontor som behöver lysas upp ordentligt, eller ett sovrum som du vill ge en avslappnande atmosfär så kan du hitta den takbelysning du behöver på Ljusihem.

Kategori

Fönsterlampor Plafonder Takfläktar Taklampor Takskärmar Takupphängen
Färg

Antik Antikmässing Beige Blå Brun Flerfärgad Grå Grön Koppar Krom Mocca Mässing Mässing/Opal Natur Opal Röd Silver/Alu Svart Svart/glas Tenn Varmgrå Vit Övrigt
Material

Akryl Aluminium Betong Glas Keramik Marmor Metall Metall/Glas Papper Plast Textil Textil/metall Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

Orion mini
2173 :-
Texadesign
Viking pendel
565 :-
Texadesign
Orion mini
2173 :-
Texadesign
Orion
2413 :-
Texadesign
Sunset tak 30cm
2098 :-
Texadesign
Orion mini
2173 :-
Texadesign