Belid

Belid lampor

Från idé till färdig produkt

På Belid sköts alla delar av produktionen under ett och samma tak. I deras lokaler i Varberg börjar allt med en tanke som sedan tar form och till slut blir till en vacker lampa. Vi på Ljusihem har samarbetat med Belid sedan vi började sälja lampor 1994 och vi är stolta över att alltid ha kunnat ge våra kunder produkter av god kvalitet till bra priser.

Varför ska jag köpa en lampa från Belid?

På Belid sätts kunden och produkten i främsta rummet, men även den svenska naturen och hållbarhet är en viktig del av det som företaget står för, och allt det märks på deras lampor. Genom att alla steg i lampornas produktion sker på plats i Varberg minskar Belid sin inverkan på miljön samtidigt som de kan se till att produkterna är av högsta kvalitet.

Stilrena lampor från Belid

Belids set, som Picasso, Cato och Gloria, kan ge inspiration till en inredningsstil eller komplettera den. Alla Belids produkter, från snygga bordslampor till innovativa taklampor, är svensktillverkade produkter av mycket hög kvalitet som är gjorda med kunskap och erfarenhet. Ljusihem och Belid har samma värderingar – att sälja lampor som överträffar kundens förväntningar och håller hög kvalitet. I vårt stora sortiment av lampor från Belid finns det något för alla hem.

Kategorier

Badrum Bordslampor Fönsterlampor Glasglober Golvlampor Lampskärmar Plafonder Skensystem Spotlights Taklampor Takskärmar Takupphängen Tillbehör Trädgårdbelysning Vägglampor
Färg

Antik Beige Blå Brun Grå Grön Koppar Krom Mässing Opal Röd Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Material

Glas Metall Plast Textil Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar