Aneta Lighting


Hur började Aneta Lighting?

År 1947 grundades Aneta Belysning i Växjö. Till en början tillverkade de lampskärmar i textil, men de har sedan dess utvecklat verksamheten och producerar idag hela lampan. På företaget i Växjö ligger fokus på design och utveckling av produkterna, vilket har hjälpt Aneta att bli det starka varumärke det är i belysningsbranschen idag.

Oslagbar form från Aneta

Lampor från Aneta Belysning är moderna och stilrena och många har unika former. Med ett ofta lekfullt formspråk kan deras lampor bli rummets mittpunkt. Anetas lampor passar perfekt i hem inredda i såväl industriell som romantisk, modern eller elegant stil. Här på Ljusihem hittar du lampor från Aneta som passar i roliga barnrum, sofistikerade matrum, eller rustika vardagsrum – vi har lampor för alla.

Vilka slags lampor tillverkar Aneta?

Att hitta rätt i djungeln av lampor kan vara svårt. Därför är det tur att vi har ett stort utbud av olika sorters lampor från Aneta. En bra variation på lamporna i hemmet är nyckeln till att få ett väl upplyst och trivsamt hem och här hittar du lampor ur alla tre grupper: allmänbelysning, funktionsbelysning och stämningsbelysning. Anetas allmänbelysning hittar du i form av deras taklampor och plafonder, och vill du ha funktionsbelysning så är många av deras golvlampor och bordslampor perfekta för läsning och annat som kräver riktat ljus. Och med några stämningslampor från Aneta runt om i hushållet kan du göra hemmet riktigt mysigt utan att kompromissa med stilen.

Kategorier

Badrum Bordslampor Fönsterlampor Glasglober Golvlampor Lampfötter Lampskärmar Plafonder Skensystem Spotlights Taklampor Tillbehör Trädgårdbelysning Vägglampor
Färg

Antik Beige Blå Brun Flerfärgad Grå Grön Krom Mässing Opal Silver/Alu Svart Svart/glas Svart/mässing Tenn Varmgrå Vit Övrigt
Material

Akryl Aluminium Glas Keramik Metall Metall/Glas Plast Textil Textil/metall Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

VIVA taklampa, mässing
3679 :-4598 :-
Aneta Lighting
FIESTA taklampa, krom
2879 :-3598 :-
Aneta Lighting
KRONOBERG takkrona, svart
1439 :-1798 :-
Aneta Lighting
MARYLAND taklampa, vit
1039 :-1298 :-
Aneta Lighting
SWIRL taklampa, stål
3519 :-4298 :-
Aneta Lighting
TSAR taklampa, antik
5599 :-7138 :-
Aneta Lighting