Vägglampor

Vi rekommenderar att använda vägglampor

Vägglampor kan omvandla ett rum genom att förändra rummets färgtoner eller göra att ett minimalistiskt rum inte känns tomt. De kan vara prydnader i sig, eller framhäva en tavla eller en fin slät vägg. Vägglampor kan göra att rum känns större och lyxigare eller hjälpa till med att jämnt lysa upp ett stort rum.

Vägglampor till hemmet

Ha ditt hems inredningsstil i åtanke när du väljer vägglampa. Att välja rätt färg på vägglampan är inte alltid lätt, men en stilren vit eller svart lampa passar i de flesta hem. En rolig, unik lampa kan däremot vara perfekt för att ge ett rum en känsla av originalitet, och en klassisk vägglampa i mässing kan ge rummet en romantisk touch. Vare sig du köper en vägglampa till sovrummet, hallen eller till ett barns rum kan det vara viktigt att fundera på om du vill ha en vägglampa som står ut eller en som låter dekoren vara i centrum. Vilken vägglampa du än väljer så kommer rummet att bli ljusare och kännas mer inbjudande.

Vägglampa i badrummet

Att ha din badrumslampa på väggen kan ge en jämnare belysning i rummet. Se till att ha en dimmer så att du kan justera mängden ljus. Om du ska ta ett bad under kvällen så är det inte så avslappnande att ha det lika ljust som på morgonen när du gör dig i ordning.

Varumärke

AH-Belysning Aneta Lighting Baca Lighting Belid BY Rydens Globen Lighting Herstal Konsthantverk PRHome Super Modular Texadesign
Färg

Antik Beige Blå Brun Grå Grön Krom Mässing Röd Silver Silver/Alu Svart Svart/glas Svart/mässing Vit Övrigt
Material

Aluminium Glas Metall Metall/Glas Textil Textil/metall Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar