Vägglampor Utomhus

Tål vägglampan väder och vind?

När man väljer utomhusbelysning som vägglampor så är det viktigt att den faktiskt klarar av det som naturen utsätter den för. Vad en vägglampa tål kan man se på IP-numret i produktbeskrivningen. Den första siffran visar hur bra vägglampan du sätter upp utomhus tål exempelvis damm och grus, och den andra siffran visar hur väl den klarar av vatten. IP23 innebär till exempel att vägglyktan är regnsäker, och IP44 innebär att den är sköljtät. Vid IP67 är den dammtät och vattentät i 30 minuter på 1 meters djup, och vid IP68 är vägglampan helt vattentät och är perfekt att använda under vatten.

Gör ditt hem säkrare med vägglampor

Det är viktigt att känna sig säker i och omkring sitt hem, även under mörka kvällar, nätter och morgnar. Med bra vägglampor på utsidan av huset kan du både undvika att trampa fel eller snubbla och göra ditt hem tryggare. Det är viktigt att sprida ut ljuset där det behövs – en vägglampa på ett skjul eller någon mörk plats utomhus kan göra underverk för både tryggheten och säkerheten.

Vilken vägglampa passar bäst?

Vägglampor finns i många olika material, färger och former, men något som också är viktigt att tänka på är vad för slags ljus du vill ha. Kallt ljus är vitare och kan passa bra någonstans där du ska fokusera eller arbeta, medan varmt ljus, som framträder mer gulaktigt, kan passa på platser där du vill ha en mysigare känsla, som på terrassen. Bra att ha i åtanke när du köper vägglampa är också att LED-lampor är väldigt energieffektiva och miljövänliga, vilket gör att de passar bra utomhus där man har tänt under längre perioder. Hos oss kan du hitta moderna, stilrena vägglampor och klassiska, rustika vägglyktor – och allt däremellan. Ljus i hem har vägglampor för alla.

Varumärke

Aneta Lighting Baca Lighting Belid Gelia Philips PRHome Super Modular Westal
Färg

Grå Krom Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Ljuskällor ingår

Ja Nej
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

BOK.06 Utomhus Vägg Alu
995 :-2470 :-
Baca Lighting