Bordslampor

Funktionell eller dekorativ bordslampa?

Den största anledningen till att vi köper bordslampor är att lysa upp en arbetsyta eller läshörna eller ge extra belysning i ett rum – men det betyder inte att en bordslampa inte kan vara fin att titta på. Varför inte slå två flugor i en smäll och skaffa en bra och snygg bordslampa som kan förvandla rummet.

Mässing, trä eller glas för att matcha din stil.

En glödlampa på en metallbas ger en industriell känsla, medan bordslampor i mässing kan passa bra i en lägenhet med en lantligt romantisk stil. Att köpa bordslampa kan vara ett perfekt tillfälle att experimentera med färg och form, eller att skaffa en unik lampa som verkligen står ut i mängden. En stilren bordslampa i trä eller glas slår dock aldrig fel och kan alltid omvandla ett rum och höja stilen.

Vilken bordslampa ska jag välja?

Tänk på att välja rätt bordslampa till rätt rum. I vardagsrummet, hallen eller en korridor kanske du vill ha en detaljrik bordslampa som drar blicken till sig. I sovrummet är det däremot viktigt att få till en avslappnad och lugn atmosfär. En enkel lampa på nattduksbordet i en avslappnande färg ger en känsla av ordning och lugn, och med en lampskärm i tyg får du ett lätt ljus i rummet som är perfekt att läsa och varva ner i.

Varumärke

AH-Belysning Aneta Lighting Belid BY Rydens Globen Lighting Herstal Konsthantverk Nostalgia Philips PRHome Texadesign
Färg

Antik Beige Blå Brun Flerfärgad Grå Grön Koppar Krom Mässing Opal Röd Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Material

Akryl Glas Keramik Marmor Metall Plast Textil Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

Bergamo bord
1510 :-
Texadesign
Varese bord
1615 :-
Texadesign
Carla bord
1345 :-
Texadesign
Bord Icon Svart
1175 :-
Globen Lighting
Bord Saint Krom
1415 :-
Globen Lighting
Bord Tulip Rök
1645 :-
Globen Lighting
Bord Swan Svart
1365 :-
Globen Lighting