Lampfötter

Lampfötter till varje stil

En snygg lampa drar till sig blicken och kan bli en fokuspunkt i rummet eller komplettera stilen. Fundera på vilket material och vilken färg du vill ha när du tittar på lampfötter. En hög, svart lampfot i trä eller en vit i porslin med mönster kan ge rummet ett helt annat intryck än en låg lampfot i metall. Men vare sig inredningsstilen i ditt hem är retro, stilren, industriell eller någon annan stil så kan du hitta en lampfot hos oss.

Välja form på lampfoten

I vårt sortiment hittar du både traditionella och unika lampfötter. Om lampfoten har någon särskild form så kan du matcha lampans skärm med den för att ge ett enhetligt och snyggt intryck. En rund lampfot är det aldrig fel att ha en rund lampskärm till. När du köper en lampfot med en mer unik form rekommenderar vi däremot enklare lampskärmar för att framhäva foten. När du köper en lampfot är det ett perfekt tillfälle att tänka utanför ramarna och prova något nytt.

Vilken lampfot ska jag välja?

Den frågan är ungefär lika svår att svara på som vilken konst du ska köpa. En lampfot är inte bara en plats att skruva i en glödlampa, det är ett sätt att uttrycka sig. Vilken som passar bäst i ditt hem kan bara du avgöra. Vi har en otrolig mängd inspirerande former och motiv bland våra lampfötter, så du kan vara säker på att hitta något som passar dig.

Varumärke

Aneta Belysning Globen PRHome
Färg

Antik Beige Blå Brun Flerfärgad Grå Grön Krom Mässing Opal Röd Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Material

Akryl Glas Keramik Metall Plast Trä Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

Bordfot Elsa Mässing
419 :-489 :-
Globen
Bordfot Rhino Grå
1099 :-1295 :-
Globen
Bord Marcel Antikmässing
1189 :-1395 :-
Globen
Bord Alex Svart
1189 :-1395 :-
Globen
Bordfot Astrid Krom
315 :-369 :-
Globen
Liv Lampfot Guld 63cm
499 :-599 :-
PRHome
Grace lampfot Chrome 60cm
1429 :-1699 :-
PRHome
TORNE bordlampa, svart
675 :-849 :-
Aneta Belysning
Grace lampfot Svart 74cm
2185 :-2599 :-
PRHome
Bord Marcel Svart
1189 :-1395 :-
Globen