Vibrant Colors! -25% på färgrika lampor

Badrum

Avkopplande eller stark badrumsbelysning?

Rätt badrumsbelysning på vägg och i tak ska inte bara ge bra med ljus, utan också framhäva designelement och badrummets utformning. Med rätt inredning kan ett badrum fungera som en plats för avslappning, vare sig du tar ett lugnande kvällsbad, en uppfriskande morgondusch, eller hastar dig i ordning inför jobbet. En detalj som kan ta badrummet till nästa nivå är att ha badrumsbelysning med dimmer. Möjligheten att anpassa mängden ljus i badrummet är guld värd.

Att ha i åtanke när du väljer ljus för ditt badrum

Med LED-lampor kan din badrumsbelysning bli energisnål utan att ge mindre ljus. Speglar med lampor på är också en bra idé. Då kan du spara in den plats som annan badrumsbelysning skulle ta samtidigt som ljuset blir starkare när det reflekteras mot spegeln. Se också till att tänka på badrummets storlek och hur mycket plats du har så att du kan undvika att köpa lampor som är för stora eller små. Det finns mycket badrumsbelysning som kan sättas upp på ställen där det inte är i vägen, t.ex. ovanför handfatet, för att få ett så smidigt badrum som möjligt.

Vilken lampa ska du välja till badrummet?

Färgen och formen på lamporna är inte det första man tänker på när man ska köpa badrumsbelysning, men det är bland det första man ser när man går in i ett badrum. I de flesta badrum passar både vitt, svart, silver, guld och krom, men se till att skaffa lampor i en färg som lyfter fram andra inslag i badrummet. Det finns massor av olika sorters badrumsbelysning för väggar och tak – du kan välja mellan spotlights, plafonder, vägglampor och till och med ljuskronor. Hos oss hittar du ett stort urval av snygga och bra lampor för ditt badrum.

Underkategorier

Kategorier

Plafonder Badrum Spotlights Badrum Taklampor Badrum Vägglampor Badrum
Varumärke

AH-Belysning Aneta Belysning Baca Lighting Belid BY Rydens Gelia Globen hidealite Markslöjd Philips PRHome Super Modular
Färg

Antik Grå Krom Mässing Opal Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

Fårö Badrumslampa svart
1485 :-1875 :-
AH-Belysning
Fårö Badrumslampa svart
1025 :-1295 :-
AH-Belysning
Fårö Badrumslampa vit
1485 :-1875 :-
AH-Belysning
Resö Badrumslampa krom
1179 :-1489 :-
AH-Belysning
Sandön Badrumslampa krom
1299 :-1665 :-
AH-Belysning
Fårö Badrumslampa svart
1485 :-1875 :-
AH-Belysning
Ulvö Badrumslampa krom
829 :-1045 :-
AH-Belysning
PRISCA plafond bad, krom
1359 :-1695 :-
Aneta Belysning
Regal plafond mäss .
645 :-849 :-
Belid
BELISSA plafond stor,krom
1870 :-2499 :-
Aneta Belysning
Fårö Badrumslampa vit
1445 :-1875 :-
AH-Belysning
BELISSA plaf, rund krom
1530 :-2199 :-
Aneta Belysning
CUTRO plafond fyrk,, krom
1115 :-1395 :-
Aneta Belysning
Walle vit
1395 :-
BY Rydens