Badrum

Avkopplande eller stark badrumsbelysning?

Rätt badrumsbelysning på vägg och i tak ska inte bara ge bra med ljus, utan också framhäva designelement och badrummets utformning. Med rätt inredning kan ett badrum fungera som en plats för avslappning, vare sig du tar ett lugnande kvällsbad, en uppfriskande morgondusch, eller hastar dig i ordning inför jobbet. En detalj som kan ta badrummet till nästa nivå är att ha badrumsbelysning med dimmer. Möjligheten att anpassa mängden ljus i badrummet är guld värd.

Att ha i åtanke när du väljer ljus för ditt badrum

Med LED-lampor kan din badrumsbelysning bli energisnål utan att ge mindre ljus. Speglar med lampor på är också en bra idé. Då kan du spara in den plats som annan badrumsbelysning skulle ta samtidigt som ljuset blir starkare när det reflekteras mot spegeln. Se också till att tänka på badrummets storlek och hur mycket plats du har så att du kan undvika att köpa lampor som är för stora eller små. Det finns mycket badrumsbelysning som kan sättas upp på ställen där det inte är i vägen, t.ex. ovanför handfatet, för att få ett så smidigt badrum som möjligt.

Vilken lampa ska du välja till badrummet?

Färgen och formen på lamporna är inte det första man tänker på när man ska köpa badrumsbelysning, men det är bland det första man ser när man går in i ett badrum. I de flesta badrum passar både vitt, svart, silver, guld och krom, men se till att skaffa lampor i en färg som lyfter fram andra inslag i badrummet. Det finns massor av olika sorters badrumsbelysning för väggar och tak – du kan välja mellan spotlights, plafonder, vägglampor och till och med ljuskronor. Hos oss hittar du ett stort urval av snygga och bra lampor för ditt badrum.

Underkategorier

Kategorier

Plafonder Badrum Spotlights Badrum Taklampor Badrum Vägglampor Badrum
Varumärke

AH-Belysning Aneta Lighting Baca Lighting Belid Gelia Globen Lighting hidealite PRHome Super Modular
Färg

Antik Grå Krom Mässing Opal Silver/Alu Svart Svart/glas Vit Övrigt
Pris
Stäng

Visa (

) träffar

Roxen Bad krom
645 :-755 :-
AH-Belysning
Klasen Bad krom
1738 :-
AH-Belysning
Lomma Tak vit
778 :-
AH-Belysning
Fårö Bad svart
1289 :-1513 :-
AH-Belysning
Ystad Tak vit
903 :-
AH-Belysning
Ystad Tak vit
1150 :-
AH-Belysning
Lomma Tak vit
778 :-
AH-Belysning
Ulvö Bad krom
1715 :-
AH-Belysning
Ystad Tak vit
668 :-
AH-Belysning