Takskärmar

Vilken takskärm är rätt för ditt hem?

Vilken takskärm som är perfekt för dig beror på flera saker. Det första att tänka på är vilket slags ljus du vill ha i rummet och hur du vill att takskärmen ska fördela ljuset. En cylinderformad takskärm ger ljus främst uppåt och nedåt, med olika mängder ljus som kommer igenom på sidorna beroende på skärmens material och färg. En mer traditionell, konformad takskärm sprider däremot ett mer jämnt ljus i hela rummet.

Hur förändrar takskärmen rummet?

Olika material och färger släpper igenom olika mycket ljus och ger olika sorters belysning. En takskärm i linne eller sammet i en trivsam färg ger ett mjukt och lugnande ljus, medan en takskärm i ett svart eller tätare material ger ett mer riktat ljus, beroende på skärmens form. Om du vill ge rummet en mer unik belysning kan en takskärm i rotting som ger ljuset olika mönster passa perfekt i ditt hem. Vad du än väljer så är det viktigt att ha i åtanke att takskärmen kan ha stor effekt på rummets atmosfär.

Vi hjälper dig hitta den perfekta takskärmen

Rätt takskärm kan omvandla ett rum totalt eller vara den sista pusselbiten som gör inredningen fullständig. Hos oss hittar du massvis av takskärmar i olika färger, storlekar, material, former och hemtrevliga mönster.

Varumärke

Belid Globen Lighting PRHome
Färg

Beige Brun Grå Grön Mocca Natur Röd Svart Vit Övrigt
Diameter
Pris
Stäng

Visa (

) träffar