Takspot

Spotlights – Diskret belysning eller snygga strålkastare?

Det finns många olika typer av spotlights till taket. Det finns dekorativa spottar som är till för att synas, infällda spotlights som sitter i taket, spotlights som smälter in i omgivningen och alla möjliga blandningar av dessa. Vad de alla har gemensamt är att de är stilrena, snygga sätt att effektivt lysa upp rum. I vårt stora sortiment av spotlights finns det något som passar i varje hem.

Ljus som går att anpassa

Spotlights är bland de mest anpassningsbara av lampor. De passar bra i alla rum, men är särskilt användbara när du behöver kunna rikta ljuset som till exempel vid läsning eller om du gör något som kräver mycket ljus. Med spotlights i taket kan du också välja vad som ska lysas upp i rummet utan att behöva byta ut lampor eller möblera om.

Passar spotlights i alla hem?

Spotlights till tak kommer i alla möjliga färger och arrangemang och kan till exempel passa i hem med rustik, modern eller industriell inredningsstil. Vare sig du letar efter vita, stilrena LED-spottar på skena eller en elegant, antikinspirerad lampa med spotlights att hänga i taket så kan vi hjälpa dig att hitta det du söker.

Varumärke

AH-Belysning Aneta Lighting Baca Lighting Belid BY Rydens Globen Lighting hidealite Konsthantverk Philips Super Modular
Färg

Antik Grå Krom Mässing Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Ljuskällor typ

LED
Pris
Stäng

Visa (

) träffar