Markslöjd

Markslöjds lysande utveckling

Markslöjd grundades i kommunen Mark i Västra Götaland redan år 1963. Till en början arbetade Markslöjd med hemslöjdsartiklar, men med tiden kom belysning och lampor att bli en större del av vad de ägnade sig åt. I dag är de ett ledande företag inom belysning i Nordeuropa, och deras varor finns att hitta över hela världen.

Vad står Markslöjd för?

På Markslöjd jobbar de hårt för att bidra till att världen blir en bättre och ljusare plats för alla. De arbetar med flera olika föreningar, projekt och välgörenheter både för att se till att arbetare har bra villkor och för att hålla kommande generationer trygga. De anstränger sig alltid för att minska sin inverkan på miljön, bland annat genom att alltid jobba för att minska sin användning av plast och genom att driva sitt huvudkontor helt och hållet av förnybar energi.

Hur kan lampor från Markslöjd göra ditt hem ännu finare?

Markslöjds lampor präglas av elegans och stilrenhet. Vad du än letar efter – en takkrona, en bordslampa, eller något däremellan – så har Markslöjd lampor som kan få dig att häpna. I vårt utbud av belysning från Markslöjd finns det lampor som passar perfekt i glamourösa matrum eller prydliga hallar och andra som går hand i hand med inredningen i moderna kök eller mysiga sovrum. Här finns någonting för alla hem.

Kategori

Färg

Material

Pris
  • Filtrera
Stäng

Visa (

) träffar